Nieuws

Hier lees je al het nieuws over Toneelvereniging Victorie. Blijf op de hoogte van komende voorstellingen en alle andere leuke projecten en activiteiten van onze groep.

07-10-2020  Wat een jaar! Met veel enthousiasme zijn we in september 2019 begonnen met het instuderen van een nieuw stuk. Een datum voor de opvoering werd gepland, in juni, ná  alle examens en schoolhectiek… Vanwege strenge Corona maatregelen kon deze helaas niet doorgaan. Met inzet van iedereen zijn de repetities doorgegaan, digitaal weliswaar, met ook veel leuke momenten. En, eindelijk mochten we weer! Onverminderd enthousiast pikten we de draad op , prikten een nieuwe datum. Maar helaas… we zien ons genoodzaakt om onze voorstelling te annuleren. Voor de veiligheid van onszelf én van de mensen die zo graag komen kijken. Wij slikken de teleurstelling weg en gaan met goede moed weer aan de slag. Geven onze creativiteit de vrije hand om met nieuwe ideeën te komen. Hoe we wèl op een veilige manier onze hobby kunnen beoefenen . En iedereen daarvan kunnen laten meegenieten. Dus hou ons vooral in de gaten op facebook en instagram. Hopelijk tot heel gauw, blijf gezond!

22-08-2019 Toneelvereniging Victorie is er weer bij in de Waardergolf! We mogen iedereen weer laten griezelen tijdens de jaarlijkse Halloweenavond. Hou de site en facebookpagina in de gaten voor meer info.

juli-augustus 2019  Toneelvereniging Victorie wenst iedereen een heerlijke zomervakantie! Wij repeteren ondertussen hard verder voor de voorstelling in de Bergermeer. Gelukkig werkt het weer (meestal) mee en kunnen terecht in het openlucht theater in de Oude Kwekerij. En bij slecht weer zoeken we een ander stekje, zo kun je ons zomaar tegenkomen als je een hamburger zit te eten : )

                                   toneelvereniging victorie nieuws bergermeer                                       toneelvereniging victorie nieuws mac         

14/1507-2019 Prachtig weekend gehad, onze toppers hebben twee fantastische voorstellingen gegeven in “ons “nieuwe buurthuis. Nu nog even lekker nagenieten van de leuke reacties maar aankomende donderdag weer aan de bak voor ons volgende project voor het openlucht theater in de Oude Kwekerij in de Bergermeer.

 

15-07-2019 De dag van de sponsortocht. Het kwam met bakken uit de lucht, de geplande vertrektijd werd voorzichtig steeds een stukje verder geschoven in de hoop dat buienradar van gedachten zou veranderen en ons mooi weer zou beloven. Helaas zagen een aantal fietsers het niet zitten en zag het ernaar uit dat het afgeblazen zou worden. Enkele die-hards binnen de vereniging waren niet van plan zich zonder slag of stoot gewonnen te geven. Van top tot teen ingepakt reden ze dapper naar het aanmeldpunt. Eenmaal aangemeld brak het zonnetje door en hebben deze Helden de gehele tocht stralend uit gefietst. En vervolgens ook nog eens een fantastische voorstelling neergezet!

toneelvereniging victorie voorstellingen crimineel hotel

06-07-2019  De datum voor de voorstelling nadert met rasse schreden en er wordt dan ook keihard gerepeteerd. Dat het nog niet allemaal vlekkeloos gaat mag de pret niet drukken. Integendeel, het zorgt soms voor de broodnodige lollige momenten en slappe lach buien. Benieuwd? Bekijk dan dit filmpje.

04-06-2019 Zaterdag 15 juni doet Toneelvereniging Victorie mee aan een sponsor fietstocht.
Voor het tweede jaar op rij organiseert Stichting NUT uit Heerhugowaard in samenwerking met TC omnisport een fietstocht voor verenigingen. Deze stichting steunt organisaties met een maatschappelijk, algemeen, sociaal, cultureel en recreatief doel.
Door met een team fietsers aan de sponsor tocht mee te doen kan er geld opgehaald worden om de vereniging mee te steunen.
Sportief als we zijn doen we ook mee, maar we willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen. Dus heeft u zin om een gezellige vereniging te steunen en even lekker sportief bezig te zijn?
Meld u dan aan via het contactformulier

02-06-2019 De kaartverkoop voor de nieuwe voorstelling van Toneelvereniging Victorie is gestart!
Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni brengen onze enthousiaste spelers voor het eerst een avondvullend stuk. Een hele kluif voor onze jonge acteurs, die lang geen ‘jeugd’ meer zijn en dus voor een ‘volwassen’ stuk hebben gekozen.
In “Crimineel hotel ” zien we Paul , eigenaar van Hotel Aaftink. Zus Lynn en haar vriendin Anne hebben wat tegenslag gehad en zitten om geld verlegen. Ze hopen dat bij Paul los te kunnen krijgen. Maar die is druk met het hotel en broer en zus dragen elkaar al geen warm hart toe. Dan verschijnen er vreemde gasten in het hotel. Komen zij voor een welverdiende vakantie of is er meer aan de hand?
Kaarten zijn te reserveren via het contactformulier
Waar : buurthuis Oud-Overdie
Wanneer : vrijdag 14 en zaterdag 15 juni
Hoe laat: zaal opent om 19.15 uur , de voorstelling begint om 19.30
Wat kost het : Kaarten kosten € 7.50 , met uw toegangskaart maakt u kans op een leuke prijs.
Naast het reserveren via de site is er ook kaartverkoop aan de kassa.